Team Bosco

team Bosco

Hos oss på Bosco kan du förvänta dig det du inte förväntar dig. Ett skönt frisörställe som ligger utanför city, med alldeles för många skogsgröna växter. Därav namnet Bosco, som är det italienska ordet för skog.
Ta er hit så bjuder vi dig gärna på en god kopp kaffe som en pricken över i:et till vår klippexpertis. Ibland bjuder vi även på en stunds försening för att vi är så dedikerade till ert hår. Under eran stund här underhåller vi er med samtalsämnen från alla kontinenter. Vi måste flagga för att humorn ibland blir politiskt inkorrekt, men vi kan lova att det är kul. Det tycker i alla fall vi. Och det är väl ändå det viktigaste.

Ja, detta är något av essensen av Bosco. Vi är helt enkelt tre personer som älskar det vi gör, i en miljö där allt inte behöver vara så allvarligt, men ändå proffsigt.

Benvenuto a Bosco!

a picture Josefine Pérez, a female hairdresser at Bosco-Halmstad.

Josefine Perez

Frisör

a picture Sandra Edgren, a female hairdresser at Bosco-Halmstad.

Sandra Edgren

Frisör

Genom att klicka på “Acceptera alla cookiess”, samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra navigeringen på webbplatsen, analysera webbplatsens användning och hjälpa till i våra marknadsföringsinsatser. Läs vår integritetspolicy för mer information.